Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز امروز در نشست ستاد کرونا خوزستان اظهار کرد: روند بیماری و بستری در استان نزولی است و امیدواریم این سیر با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.

وی افزود: تاکنون سه میلیون و ۱۳۶ هزار واکسن در خوزستان تزریق شده است. ۶۱ درصد جمعیت هدف دز اول و ۳۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد هر دو دز را دریافت کرده اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ۴۸۲هزار و ۱۴۰ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال در استان داریم که باید تا قبل از ۲۲ مهرماه واکسیناسیون آنها را تکمیل کنیم.

وی افزود: تاکنون ۱۲۵ هزار و ۷۰۰ دانش آموز ۱۲ تا ۱۸ سال خوزستان معادل ۲۶.۱ درصد جمعیت هدف واکسینه شدند.

ابول نژادیان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی و واکسیناسیون دو امر مهم در کنترل بیماری بوده که لازم است به خوبی اجرا شود.

وی افزود: متوسط واکسیناسیون در استان ۴۲.۵ درصد است در حالی که برای مهار کرونا باید ۸۳ درصد جمعیت کل استان واکسینه شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت:  ۷۵۴ تیم سیاری واکسیناسیون در استان داریم که تاکنون ۳۸ هزار واکسن تزریق کرده اند البته تیم های سیاری خانه به خانه در برخی نقاط پایین است.

وی افزود: در هفته منتهی به ۱۶ مهرماه موارد بیماری ۲۰ درصد کاهش یافته است همچنین موارد بستری و فوت ۲۳ و ۲۴ درصد کاهش داشته است.آمار ابتلا در سه شهرستان هندیجان، حمیدیه و هویزه افزایشی است که نیاز به رهگیری بیشتری دارند. هر سه شهر آمار واکسیناسیون پایینی دارند

ابول نژادیان تصریح کرد: دانشگاه بهبهان تاکنون حدود ۸۰ درصد جمعیت تحت پوشش خود را واکسینه کرده همچنین دانشگاه های شوشتر، دزفول، اهواز و آبادان به ترتیب ۶۴.۴، ۶۴.۲، ۶۲ و ۴۳ درصد جمعیت خود را واکسینه کردند.

وی افزود: تاکنون شهرستان‌های بهبهان و دهدز ۸۰ درصد جمعیت خود را تحت پوشش واکسیناسیون قرار دادند همچنین اهواز شرق و غرب ۷۸ و ۷۱ درصد جمعیت خود را واکسن زدند شهرستان شادگان ۲۰ درصد جمعیت خود را واکسینه کرده است.


رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز اذعان کرد: در حال حاضر ۴۳ درصد جمعیت روستایی و ۶۶.۸ درصد جمعیت شهری استان واکسن کرونا دریافت کردند.متاسفانه برخی از دهیاران برای انجام واکسیناسیون مقاومت می کنند که لازم است فرمانداران جدیت بیشتری در این زمینه داشته باشند.

وی افزود: ما به طور متوسط روزانه ۱.۵ درصد جمعیت هدف استان را واکسینه می‌کنیم که این میزان باید به مراتب بیشتر شود. همچنین ادارات و ارگان‌های بخش خصوصی باید با جدیت بیشتری نسبت به واکسیناسیون پرسنل خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز فرهاد ابول نژادیان دانش آموز رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز درصد جمعیت خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • غیر حضوری شدن نوبت صبح مدارس برخی شهر‌های خوزستان
  • چرا مدارس خوزستان تعطیل شدند ؟
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز